Yaşananları sosyal medya sayfasından paylaşan Alanya Otogarı’nda yazıhane işletmecisi ve aynı zamanda Çarşı Mahallesi Muhtarı Kadri Kasapoğlu, birisi cumartesi diğeri dün olmak üzere çalıştığı iki firmaya ait otobüsün sapansaldırıya uğradığını ifade etti. Camlarına bilye atılan otobüslerin içerisinde yolcuların da bulunduğunu ifade eden Kasapoğlu, yaşananların yolcu alma meselesiyle alakalı olduğunu ve firmalara gözdağı vermeyi amaçladığını söyledi.

Emniyet yetkililerin gereken çalışmaları başlattığını ifade eden Kasapoğlu, yaptığı sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Doğuda devletimiz terörü bitirdi ama maalesef Alanya’da terör devam ediyor. Çalıştığımız firmaların ve Alanya Otogarı’nda çalışan firmaların çoğunun Alanya-Dinek arasında bu hafta 2’nci kez camları kırıldı. İçinde yolcu olduğu halde. Bu otobüslerin içinde sizlerinde anne, baba, çocuğunuz olabilir. Camına atılan cisimlerden zarar gelebilir. Burada en büyük beklentimiz devletimizin emniyetin ve jandarmanın bu suçluları bulması ve cezalandırmasıdır. Alanya muzun başkenti olabilir ama Muz Cumhuriyeti değildir. İnşallah yetkililer gerekeni yapacaktır. Camı kırılan otobüsçü dostlarımıza geçmiş olsun diyoruz”