“Alanya’da bırakın bu işleri, Mahmutlar bitti!”
Alanya’nın en büyük Mahallesi Mahmutlar’da sorunlar çığ gibi büyüyor. Mahmutlar Post Gazetesi sahibi Mesut İlhan, Belediye Başkanı Yücel’e seslenerek “Artık bırakın bu işleri yöneticilik böyle olmaz. Mahmutları bitirdiniz” dedi.

Alanya’nın nüfus ve coğrafya açısından en büyük yerleşim birimlerinin başında gelen Mahmutlar Mahallesi’nden olumsuz haberler gelmeye devam ediyor. Mahmutlar Post Gazetesi sahibi Mesut İlhan’da Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e yöneticilik çıkışıyla adeta meydan okudu.
"BIRAKIN BU İŞLERİ"
İlhan, bölgedeki yolların son durumunu fotoğraflayıp sosyal medyadan paylaşarak, “Güldürmeyin milleti. Mahmutların içler acısı hali. Artık bırakın bu işleri yöneticilik böyle olmaz. Mahmutları bitirdiniz. Kaza geliyorum diye çığlık atıyor. Mahmutlar Sanayi yolu ortası 30 santime yakın çöktü. Her an büyük bir kaza daha yaşanabilir yaralı hatta ölümlü kaza olabilir Allah korusun. Günde binlerce aracın geçtiği bu yol niçin yapılmıyor, yetkili özellikle ‘Mahmutlar’ın yolu yapılmasın’ mı diyor?” dedi.