Konvoy şeklinde seyir halinde olan ağır tonajlı araçların geçişi sırasında mahalle halkının uzun süre trafikte beklemek zorunda kaldığını ifade eden Yeşilöz Mahalle Muhtarı Muzaffer Karadağ, yolların ise tahribat gördüğüne dikkat çekti. Firma yetkilileri ile mahalle halkının sık sık karşı karşıya geldiğini ifade eden muhtar Karadağ, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne dilekçe vererek söz konusu araçların güzergahının değiştirilmesini ya da mevcut yolun iyileştirilmesini istedi.

Geçtiğimiz yıllarda defalarca yazılı ve sözlü olarak yaşadıkları sıkıntıyı aktardığını ifade eden Karağ dilekçesinde şu ifadelere yer verdi:

Alanya ilçesi, Büyükpınar Mahallesi’nde bulunan taşocağına ait kamyon ve tırlar büyükşehir belediyesine ait yolda sıralı halde beklerken diğer araçların geçişlerine engel olmaktadır. Tonajlı bir şekilde hareket ettiğinden dolayı yolu bozmaktadır. Ocağa ait araçların Demşrtaş tarafından çalışmasının sağlanmasını, uygun olmaması halinde mevcut yolu bu araçların ve mahalleli vatandaşların araçlarının kullanabileceği şekilde yapılmasını, vatandaşlar tarafından yolun kapatılacağı yönünde firma ile vatandaşlar arasında sorun olacağından biran önce bu yolun çözüme kavuşturulmasını arz ve talep ederim”