HABER – Muammer SOYLU

Başkent Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ni Alanya’ya kazandıran merhum Kemal Reisoğlu’nun eşi, Alanyaspor Onursal Başkanı Nazmi Reisoğlu'nun annesi Gönül Reisoğlu, bugün hayatını kaybetti. Çoklu organ yetmezliği nedeniyle 90 yaşında hayatını kaybeden Gönül Reisoğlu’nun cenazesi bugün ikindi namazından sonra Kazım Bulut Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Bektaş Mezarlığı’na defnedilecek.

BAŞKENT HASTANESİ YER SAHİBİ

Gönül Reisoğlu’nun ani ölümü sevenlerini derinden üzerken, 2012 yılı Mayıs ayında eşi Kemal Reisoğlu Alanyalılar tarafından öne çıkan hayırseverliği ile biliyordu. Alanyaspor Onursal Başkanı Nazmi Reisoğlu'nun babası da olan Kemal Reisoğlu, Yargıtay Başkanlığı'ndan emekli olduktan sonra Alanya'da yaşamaya başladı. Reisoğlu, Alanya’da hukuk fakültesi yaptırılması amacıyla Kemal Reisoğlu Vakfı'nı kurmuş ve mal varlığının büyük bölümünü bu vakfa bağışlamıştı. Hukuk Fakültesi kurulması konusunda başarıya ulaşılamaması sonucunda vakfa ait Alanya merkezde önemli bir araziyi Başkent Üniversitesi'ne kiraya vermiş, bu araziye Başkent Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yapılmıştı. Kemal Reisoğlu, 1999 yılında eşi Gönül Reisoğlu ve kendi adına bir ilköğretim okulu da yaptırmıştı.

MÜDÜR YILMAZ TAZİYE MESAJI YAYIMLADI

Muhtar Adayı Çukur’dan yoğun seçim çalışması Muhtar Adayı Çukur’dan yoğun seçim çalışması

Anne Reisoğlu’nun vefatının ardından Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’da bir taziye mesajı yayımladı. Gönül-Kemal Reisoğlu ailesinin Alanya’da gönlü en zengin hayırsever ailelerinden biri olduğunu ifade eden Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, “Gönül Kemal Reisoğlu İlkokulu'nu yaptıran hayırsever Gönül Reisoğlu teyzemiz hakkın rahmetine kavuşmuştur. Daha önce Kemal amcamızı kaybetmiştik, maalesef Gönül teyzemizi de kaybettik. Hayırseverlikleri ile birçok gencimize ve aileye örnek olan Reisoğlu Ailesine başsağlığı diler, Gönül-Kemal Reisoğlu'na Allah’tan rahmet dileriz” dedi.

Gazete Alanya olarak bizde merhum Anne Reisoğlu’na Allah’tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.