AK Parti Alanya İlçe Başkanı Y. Mimar Mustafa Toklu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Adıyamanlılar Derneği'ni ziyaret ederek depremde hayatını kaybedenler için taziye ziyaretinde bulunup geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Başkan Toklu; Adıyamanlılar Derneğini ziyaretinde yaptığı konuşmada ‘’Acımızın büyüklüğünün farkındayız. Hepimiz daha etkin ve verimli olmak için çalışmak, çözümün ortağı olmak zorundayız. Milletimizin bu yönde sergilediği sabır ve seferberlik birliğimizin beraberliğimiz en güzel yanıdır. Böyle bir milletin ferdi olmaktan gurur ve şeref duyuyoruz. Devletimiz bugüne kadar yaşadığı tüm felaketlerde halkımızın hep yanında olmuştur. Bundan sonrada olmaya devam edecektir. Milletimiz ile birlik ve beraberlik içinde tüm yaralarımızı saracak güce ve inanca sahibiz. Vatanımız ve milletimiz tüm zamanların en büyük felaketini yaşadı. İlk günden itibaren devletimiz, kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve halkımız insanüstü bir gayretle çalışma yürüttüler. Bir kez daha depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, aziz milletimize baş sağlığı diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Alanya Adıyamanlılar Derneği Başkanı, Gazi Ayhan Kaya ise Başkan Toklu ve ekibine taziye ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Başkan Gazi Ayhan Kaya; "Aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Bu acıların üstesinden inşallah hep birlikte geleceğiz. Bu acılı ve zor günler elbette geçecek. Yaralarımızı sararken depremde zarar gören vatandaşlarımıza, halkın elinden gelenden çok daha fazlasını yaptıklarını asla unutmamak gerekiyor. Depremde kaybettiğimiz bütün vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum’’ dedi.