“Cinsel taciz, hakaret, tehdit ve görevi kötüye kullanmak” suçlamalarına adı karışan İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe’ye yine adliye yolu gözüktü. Geçtiğimiz günlerde eski çalışanı A. A. Şen, Bahçe’den şikâyetçi olmuştu.  İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe ile ilgili suçlamalara karşı, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilmişti.

Afrika’nın tozu toprağı Alanya’nın üzerine çöktü Afrika’nın tozu toprağı Alanya’nın üzerine çöktü

EVRAKLAR RIZAM DIŞINDA PAYLAŞILDI

Davacı A. A. Şen, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen karar niteliğindeki resmi evrakları kendisinden habersiz basına paylaşıldığını ifade ederek, önce gün başkan Bahçe’den davacı oldu.  Şen, “Tüm evraklar herkese açık bir şekilde basına verilmiş, hakkımda çirkin ithamlarda bulunulmuştur. Özel verilerden oluşan bu evrakların rızam dışında basına paylaşılması, beni çevreme karşı çok zor durumda bırakmıştır’’ dedi.

KORKACAK SAKLANACAK BİR ŞEYİM KALMADI

Basında yer alan eksik açıklama ve asılsız itham bulunulmasının olayın rengini değiştirdiği de ifade eden Şen “Şikâyetimden daha önce ailemim üzerinde baskı kurdukları için vazgeçmiş bulunmaktaydım. Dosyadaki karara itiraz ettim. Buradan Bahçe’ye sesleniyorum artık korkacak saklanacak bir şeyim kalmadı. Yapılan hukuka aykırı açıklama yüzünden herkes her şeyi öğrenmiş bulunmaktadır. Kalanları da benden öğrensinler” ifadelerinde bulundu.

“GENÇ KIZLARA DİYORUM, SUSMAYIN”

Bu ülkede basına yansımadan hakkını aramaya çalışan kişilerin güçlüler ve suçlular tarafından sindirilip susturulduğuna dikkat çeken Şen ‘’Benim gibi Şefik Bahçe tarafından mağdur edilen tüm kadınlara, genç kızlara sesleniyorum. Susmayın, çekinmeyin ben hakkımı sonuna kadar arayacağım. Suçlu cezasız kalmayacak” dedi.