Uyar, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Kıymetli Kestel halkı; Ablalarım, abilerim ve değerli büyüklerim. Sizlerin de bildiği üzere 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Alanya’nın merkezinde yeşil kalan şirin Mahallesi Kestel’de karşınıza Muhtar adayı olarak çıkmıştım.

Borçlar Yücel’den, çözüm Özçelik’ten: "Alanya’da yer satmaya mecburum" Borçlar Yücel’den, çözüm Özçelik’ten: "Alanya’da yer satmaya mecburum"

Pazar günü yapılan seçimlerde halkımızın teveccühleri ile Kestel’in yeni Muhtarı olarak seçildim. Seçimde ortaya çıkan sonuçlara ve halkın iradesine saygı duyuyorum. Demokrasi içerisinde geçirdiğimiz yerel seçimlerimiz sürecinde, Kestel’de her bir vatandaşımızın elini sıkmaya çalıştım. Çıktığımız bu yolda beni yalnız bırakmadınız. Bana ve aza ekibime olan güveniniz ve destekleriniz için teşekkür ederim.

Karar halkımızın, takdir ise Yüce Allah'ındır. Ortaya çıkan sonuçların önce Kestel’e ve Alanya’mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim. Bize oy veren, vermeyen herkesin başımızın üstünde yeri var. Kestel’imizin gelişimi için hep birlikte çalışacağız.

Ayrıca tekrardan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Muhittin Böcek’e, Alanya’mızın yeni Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ile Alanya Belediye meclis üyelerine yeni görevinde başarılar dilerim.