Haber:Gazete Alanya

Alanya ve çevresi tarafından sevilen ve tanınan geçmiş dönemde, Belediye meclis üyeliği, il genel meclis üyeliği, plan bütçe komisyon başkanlığı yapmış yılın her gününü Alanya’da geçiren 27. Dönem Milletvekili Ak Parti Antalya Milletvekili aday adayı Hüsnü Akçalıoğlu, yola devam ve "Yapılacak çok işi var" dedi.

24 SAAT HİZMETİNİZDE OLACAĞIM

Ak Parti Antalya Milletvekili aday adayı Hüsnü Akçalıoğlu, Alanya’yı karış karış bildiğini, vatandaşlarla içli dışlı yaşadığını vurgularken, ‘Geçmiş dönemde de Milletvekili aday adayı oldu. Ben hiçbir zaman diğer adaylar gibi davamı bırakıp Alanya’yı terk etmedim. Allah nasip kısmet eder Milletvekili seçilirsem 24 Saat telefonum açık olacak. 365 gün seçmenimin emrinde olacağım’’şeklinde konuştu.

BENİM İÇİN PARTİ ÖNEMLİ

Akçalıoğlu Aday olamaması durumunda her şeyin sonu olmadığını ve beklemenin en büyük erdem olduğuna dikkat çekerken, ‘’2015 yılında açtığım irtibat bürom hala açık bulunuyor. Olası ki aday olamadım dimdik ve kişiliğimden hiçbir ödün vermeden partisinin ve adayların arkasında bir nefer olarak çalışacağım’’diye net ifade etti.

ALANYA HİZMETİ HAK EDİYOR

27’nci dönem Milletvekili Ak Parti Antalya Milletvekili aday adayı Hüsnü Akçalıoğlu, İl Genel Meclis Üyeliği, Plan Bütçe Komisyon Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği, Antalya Siyaset Akademisyeni 1.si vb gibi siyasi deneyimlerini Alanya için kullanmaya hazırlanıyor. Akçalıoğlu, Alanya’nın turizmde 1. sınıf standartlara gelmesi için yaptığı projeler (tanıtım, kardeş şehir, spor, sağlık, kayak turizmi), tarımda, hallerin birleştirilmesi, kalite standardının sağlanması, paketleme tesisleri, soğuk hava depoları kurulması, ihracatın önündeki engellerin kaldırılması, teşvikler, bunun yanında kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın gelir ve hayat standartlarının yükseltilmesi için bölgedeki kültür turizminin tanıtılması, beraberinde keçi, koyun, inek gibi gelir getirici teşviklerin dağıtılması gibi birçok çalışmalarını faaliyete geçireceklerini açıkladı.