Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün 4 yıl önce başlattığı ve kararlılıkla sürdürdüğü alt yapı güçlendirme projesi Kepez’in Yıldızları Spor ve Eğitim projesi meyvelerini vermeye başladı. Kepez Belediyesi Spor Kulübü alt yapısında mücadele eden U-14 takımlarımız namağlup ilerledikleri amatör lig maçlarında play-off’lara kaldı. Kepez’in Yıldızları Spor ve Eğitim Projesi ile sporcu fabrikası haline gelen Kepez Belediyesi Spor Kulübü, 4 yılda yetenek taramaları kapsamında alt yapısına kazandırdığı yetenekleri alt yapıda mücadele etmelerini sağlıyor. U-14 kategorisi antrenörü Mehmet Çiçek,”Proje sayesinde yeteneklerden oluşturulan U-14 kategorisi de namağlup play-off’lar a başarılı bir şekilde geldi.” dedi.
 

U-16 VE U-19 TAKIMI DA PLAF-OFF’TA
 

U-16 Ramazan Kafes ve U-19 Emin Pehlivanlar’ın teknik direktörlüğünü yürüttüğü U-16 ve U-19 kategorilerimiz de play-off’larda Kepez’i temsil edecek. 20 yıllık Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nde Futbol branşında çeşitli faaliyetlerde bulunan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Futbol Genel Koordinatörü Şakir Filiz, “4 yıl önce kulüp alt yapısını güçlendirmek için başlattığımız Kepez’in Yıldızları Spor ve Eğitim Projesi Türk futbolunun alt yapısını yeniden inşa etmekle başlatıldı. Futbol alt yapısına verdiğimiz önem başarılı oldukları kadar, onları geleceğe taşımayı hedefliyor.”dedi.
 

‘HEDEFİMİZ ÇOCUKLARI A TAKIMINA TAŞIMAK’
Takım çalışmasının önemine de değinen Filiz, “Antrenörlerimizin de birlik, beraberlik ve uyum içinde çalıştıklarını göz ardı etmemek lazım. Çünkü biz bir aileyiz. Kulübümüz yapılanma ve gelişim sürecinde. Hedefimiz alt yapıdan gelen çocukları A takıma taşımak. Güçlü bir alt yapıya sahibiz. Yapılanma sürecimiz devam ediyor.” şeklinde konuştu.
‘Projeler geliştiriyoruz’
Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu da, “Kepez Belediye Başkanımızın destekleriyle geleceğin yıldızlarına verdiğimiz önemin bir göstergesine şahit oluyoruz. Biz onlar için projeler geliştiriyor, onlarda sahada başarılı bir şekilde bunun karşılığını bize veriyorlar. Play-Off mücadelelerine kalan takımlarımıza, antrenörlerimize teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.” dedi.