Süper Lig’de bu sezon oynadığı 13 maçın 13’ünü de kazanarak en yakın rakibinin 5 puan önünde liderliğini sürdüren Muratpaşa Belediyespor, 4 günde 4 maç için Trabzon’a gidiyor. Muratpaşa, Trabzon’da ilk olarak lig maçında Zağnos Spor’la karşılaşacak. Pazar saat 15.00’de, 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak karşılamayı Sibel Erdoğan ve Sema Türkan hakem ikilisi yönetecek. Zağnos maçı, şampiyonluğa adım adım yürüyen Muratpaşa için kritik öneme sahip. 20 puanla ligde 3’üncü sırada bulunan Zağnos için galibiyetten başka planı olmayan Melekler, puan farkını arttırmanın hesaplarını yapıyor.
Muratpaşa Belediyespor’un Trabzon seferi, lig maçının ardından Pazartesi Türkiye Kupası 2’nci tur maçlarıyla devam edecek. Muratpaşa, kupada ilk olarak Eskişehir Şehir Koleji’yle karşılaşacak. Salı günü Bandırmaspor’la oynayacak Muratpaşa Belediyespor, Çarşamba ise Zağnos Spor’la yapacağı karşılaşmanın ardından Antalya’ya dönecek.
 

‘YİNE AYNI BAŞARIYI GÖSTERMEK İSTİYORUZ’

Antrenör Birol Ünsal, 28 - 31 Ocak tarihleri arasında oynayacakları 4 karşılaşmasının şampiyonluk ve Türkiye Kupası yolunda en önemli viraj olarak gördüklerini söyledi. Trabzon’un zor bir deplasman olduğunu belirten Ünsal, “Zağnos karşısında ilk yarıda oynadığımız maçı 27-23 kazanmıştık. Yine aynı başarıyı göstermek istiyoruz” dedi. Ünsal, lig maçının ardından peşi sıra Türkiye Kupası maçları oynayacaklarını belirterek “Zor bir hafta ama sakat ve cezalı oyuncumuzun bulunmaması bizim için önemli. 4 gün 4 maç. Kazanıp Antalya’ya dönmek istiyoruz” diye konuştu.