Geçtiğimiz yıl Türkiye Genç Kızlar Futbol şampiyonasında final maçında Karadeniz Ereğli Kadın Futbol takımına penaltılarla 4-2 yenilerek Türkiye ikincisi olan Döşemealtı Kadın futbol takımı bu yıl birincilik kupasını hem Gençler hem de Yıldızlar kategorisinde kazanarak ilçeye getirmeyi hedefliyor. Şampiyona öncesi hazırlıklarını sürdüren 1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor Kadın Futbol Takımı Azerbaycan A Milli Kadın futbol takımıyla 3 maç yaptı. İlk maçtan 2-2’lik sonuçla ayrılan kadın futbolcular diğer müsabakalardan 3-2 ve 2-0’lık galibiyetlerle ayrıldı. Kırmızı-beyaz-siyahlı takım Teknik Direktörü Hüseyin Türk, hazırlık maçlarının takıma pozitif etkileri olduğunu söyleyerek, kalan maçlarla elde edilen pozitif enerjiyi kısıtlı kadroya rağmen sahaya yansıtarak iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini söyledi.
 

‘GENÇLERİMİZLE ÇALIŞIYORUZ’


Türk, “Tüm takımların yaptıkları transferlerle güçlendikleri kadrolarına karşın biz kendi gençlerimizi takım bünyesine adapte etmeye çalışarak geleceğimizi hazırlıyoruz. Her ne kadar ligde şansız yenilgiler alsak da mücadele gücümüzden ve futbol kalitemizden ödün vermemenin anlayışı içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz”diye konuştu.
1207 Antalya Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol Kulübü Başkanı Süleyman Türk, zor bir süreçten geçtiklerine değinerek, “Bu zorlu süreci birlikte ilçemizin ve tüm kentimizin desteğiyle aşacağımıza inanıyorum“dedi.