Serkan Salvur - Hoşgeldin 2024, Yeni yılınız KUTLU OLSUN Serkan Salvur - Hoşgeldin 2024, Yeni yılınız KUTLU OLSUN

Elon Musk’ın bazı haberleri Buy Twitter poll votes spaces odasında konulurken Elon Musk odaya dahil oldu ve herkese bir şeyler söyledikten sonra çıkış yaptı. Ardından spaces özelliği hemen devre dışı bırakıldı. Konuşma odaları artık Twitter’da bulunmuyor ancak zaman zaman Twiter’a giriş yapmak zor olsa da hala aktif olarak kullanılan bir sosyal medya aracıdır. Spaces özelliği ne zaman geri gelecek, bu konuya dair henüz bir açıklama da yapılmamıştır.

Space Açmak Ne Demek?

Sohbet odalarını açabilmek için mobil uygulamanız ve Twitter hesabınızın olması gerekmektedir.  Yayını açan kişiler isterlerse başkalarına davette bulunabilir. Ayrıca birden fazla konuşmacıda olabilir. Space özelliği son olarak kapatıldı ancak ne zaman açılacağına dair bir açıklama da bulunmamaktadır. Ayrıca Twitter video indir özelliği de kullanmamaktadır.

Beğendiğiniz bir içeriği indirebilmek için farklı bir indirme aracı kullanmanız, bağlantıyı bu aracı ile paylaşmanız gerekmektedir. Bunun yanında dünyada pek çok kişinin kullandığı Twitter en gündemden olan haberlerin ve olayların ilk olarak yayılım göstermeye başladığı büyük bir sosyal iletişim ağıdır. Fenomenler ve ünlüler dahil olmak üzere pek çok kullanıcı da aldıkları bazı reklam ve işbirlikleri üzerinden kazanç sağlayabilmektedir. Twitter takipçilerinizin sayısını artırmak için Bayigram internet sayfasından dilediğiniz paketi anında teslimat garantisi ve düşüşlere karşı telafi desteği ile kolayca satın alabilirsiniz.

Twitter Canlı Yayında Kalp Atınca Ne Oluyor?

Kalp simgesi yayını yapan kişi ve takipçilere karşı ilgi ve desteğinizi ifade etmektedir. Belirli bir kitleye hitap eden Twitter kullanıcıları dikkat çeken ve ilginç konularda paylaşımları ile beğeni ve daha fazla takipçi kazanmaktadır. Beğenilen videoları indirme özelliği olmamakla beraber tiktok video indirme işlemi için internetten farklı bir aracı bulmak gerekmektedir. Bunun yanı sıra paylaşılan videoları beğenmeniz halinde “retweet” yaparak kendi profilinizde yayınlayabilme imkanına sahipsiniz.

Günde Kaç Tweet Atmalı?

Kullanıcılar takipçilerinin beklentisi ölçüsünde tweet atabilirler ancak günlük en fazla 2400 adet atılabilmektedir. Sık sık tweet atmak takipçilerinizin desteğinin artmasını sağlamaktadır. Bununla beraber 19 TL’den başlayan fiyatlarla beğeni paketlerini, 99 TL’den başlayan otomatik beğeni paketlerini takipçi satın al adresinden güvenli ödeme ile kolayca satı alabilirsiniz.