Haber -Yüksel SOYLU

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçilen Cemal Yeniacun, bir açıklama yaparak yeniden göreve getirildiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Yeniacun açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Alanya Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Genel Merkezimizin tensipleri ile yeniden layık görülmekten büyük bir onur duydum.

Çocukluğum, gençliğim ve ömrüm boyunca yaşantımda büyük bir yer edinecek olan davama, partime yeniden İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak hizmet etmeyi bana nasip eden Rabbime hamd ediyorum.

18 yıldır her türlü değişim ve gelişimin öncüsü olan AK Partimize hizmet etmek ve bu siyaset okulunun bir öğrencisi olmak büyük bir onurdur.

Önümüzdeki süreçte; kararlı oluşun, erdemli ve dik duruşun sembolü Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliği, Alanyamızın ve Ülkemizin dünyadaki gür sesi Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun takım kaptanlığında üzerimize düşen sorumluluktan imtina etmeden çalışacak Büyük Ve Güçlü Türkiye’nin yürüyüşünde insiyatif almaktan asla çekinmeyeceğiz.

Görev yapacağımız sürece sizlerin desteği ve hayır duasını almak bizim en büyük temennimiz olacaktır.

Bu süreçte desteklerini bizden esirgemeyen Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, Genel Başkanımız Ahmet Büyükgümüş’e, Milletvekillerimize, İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş’a, İl Gençlik Kolları Başkanımız Ali Bayram Doğan’a, İlçe Başkanımız Mustafa Toklu’ya ve süreç boyunca yanımda olan Aileme, dostlarıma ve tüm İlçe Gençlik Kolları Teşkilatına teşekkür ediyorum.”