Özel Haber: Gazete Alanya

Alanya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (ALSMO) Yönetimi, bir ilke imza atarak Türkiye'de ilk kez bir ilçede bilirkişi eğitim programı düzenliyor. İlk kez Alanya'da düzenlenecek olan bilirkişi programına ilişkin Gazete Alanya'ya konuşan ALSMO Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Gökçeoğlu, "18 saati teorik, 6 saati uygulamalı olmak üzere 24 ders saatini kapsayacak şekilde verilecek olan derse her meslek grubundan 171 kişi katılacak. İlk ders Cumartesi günü saat 08.30'da başlayacak. 6 sınıfta verilecek derslerde başarı sağlayanlara belgelerini program sonunda vereceğiz" dedi.

"171 katılımcı var"

ALSMO'nun bilirkişi programları düzenleyerek bir ilke daha imza attığını söyleyen Başkan Gökçeoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Daha önce Alanyamızda bilirkişi olarak görev yapmak isteyenler, bu programlara katılmak için Antalya'ya veya Konya'ya gidip, geliyorlardı. Bu da her bir birey için hem maddi, hem de manevi külfet demekti. Biz de bu konuda ilgili kurumlara başvurumuzu yaparak, Alanya'da bilirkişi eğitim programını düzenlemek için izin aldık. Bu izin neticesinde Alanya'da bilirkişi olarak görev yapacak 171 insanı Antalya'ya gitmekten kurtararak, bu programlara Alanya'da katılmasını sağladık. Alanyamıza bu hizmetimizin de hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum."