31 Mart‘ta yapılacak seçimlerde muhtar seçilmeyi hedefleyen Hakan Akman, Okurcalar Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:4 adresinde oluşturduğu seçim bürosunda kendilerine destek olanları ve misafirlerini ağırlamaya başladı.

Alanya Belediyesi’nde yeni görevleri belli oldu Alanya Belediyesi’nde yeni görevleri belli oldu

Akman’ın Muhtarlık Seçim Tanıtım ve İletişim Ofisi’nin açılışı dualar eşliğinde gerçekleştirildi. Daha muhtar olmadan Okurcalar halkının sevgisini kazanan muhtar adayı Hakan Akman ve azaları, açılış törenine katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

AKMAN “OKURCALAR’A TEŞEKKÜRLER”

Okurcalar Mahallesi’nin genç, çalışkan ve dinamik muhtar adayı Hakan Akman yaptığı açıklamada “Başta tüm Okurcalar Mahallesi sakinlerine adaylığımı açıkladığım günden itibaren beni yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum. Mahallemize değişim ve yenilik getirmek için ekibimizle birlikte çaba sarf edeceğiz. Okurcalar’ın istek ve arzularını not alıp seçilmem halinde bunları yerine getireceğiz.  Mahallemizin Muhtarlık Seçim Tanıtım ve İletişim Ofisi açılışına, uzaktan ve yakından katılan eş dost ile destekçilerimize, çiçek gönderen ve iyi dileklerini paylaşan, bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese şahsım ve azalarım adına çok teşekkür ederiz” dedi.

5463574