Haber - Burak ÖZTUNÇ

ÜNLÜ GAZETECİLER GELECEK

AGC Üyesi Gazetecilerin 2018 yılında yaptıkları çalışmalarının derlendiği 2018 Medya Başarı Ödülleri’nin dağıtılacağı gecede Haber Türk TV’de Türkiye’nin Nabzı Programı ile Didem Arslan Yılmaz Yılın TV-Gazetecisi, Hürriyet Gazetesi’nden İsmail Saymaz ise Yılın Gazetecisi ödüllerini alacaklar.  Törene; Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Mevlüt Yeni, Radyo ve Televizyon Meslek Birliği Başkanı Yusuf Gürsoy, Isparta, Burdur, Hatay, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanları da katılacak. Türkler Güzel Sanatlar Lisesi Acapella Gurubu’nun da sahne alacağı gece saat 19.30’da başlayacak. Gece ödüllerin dağıtılması ve eğlence ile sona erecek.

SEVİLEN SESLER SAHNEYE ÇIKACAK

Medya Balosu’nda gazeteciler ödüllerini aldıktan sonra yılın stresini atmak üzere eğlenecek de. Alanya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, üyelerinden gelen talep üzerine etkinliğin eğlence kısmı için de titiz bir çalışma yaptı. Akbulut Sanat Organizasyonu ile genç yetenekler Kübra Can ve Turgay Saka özel gecede sahneye çıkacak. “Yarım Adam” adlı single ile heyecan yaratan sanatçı, “Oyalama Beni” cover’ıyla müzik dünyasına iddialı bir giriş yaptı. 10 yılı aşkın süredir Ankara ve İzmir’in en seçkin mekanlarında sahne alan ve canlı müzik performanslarıyla geniş bir hayran kitlesi yaratan Kübra, söz ve müziği Bulut Baru’ya ait olan, aranjesini ise Kerem Ökten’in yaptığı “Yarım Adam” adlı single, çok yakında DMC etiketiyle dinleyicilerin beğenisine sunulacak. Sanatçı Turgay SAaka , hem yorumcu hem de besteci kimliğiyle Turkiye ve Avrupa 'da oldukça ses getirmiş  projelerde yer aldı ve almaya devam ediyor. En çok ses getiren ve youtube da 80 milyon izlenen, Demet Akalın ' ın seslendirdiği "Oh Olsun" şarkısının bestesi de Turgay Saka & Zafer Kerey imzasını taşıyor. Aynı zamanda bestesi yine kendisine ait olan " İki Yüzlü " şarkısı da youtube 10 Milyon izlenerek sosyal medya da büyük kitlelere ulaştı.

BU GECE KAÇMAZ

AGC Başkanı Gaye Coşkun, Basın Balosu hakkında yaptığı açıklamasında ‘Meslektaşlarımızın onur gecesi olacak. Başarının ödüllendirildiği, birlik beraberlik içinde güzel bir akşam geçirmek üzere hazırlık yaptık. Türkiye’nin sevilen ve son günlerde yaptıkları çalışmalar ile en çok konuşulan iki gazetecisi Alanya’ya gelecek, ödül törenimize katılarak ödüllerini alacak. Ayrıca bu gecede dinlenme ve eğlenme imkanı da olacak. Etkinliğimizde genç sanatçılar Kübra ve Turgay Saka sahne alacak. Elit bir etkinlik hazırlamak üzere çok çalıştık. Herkesi bekliyoruz.’ dedi.