p>Ak Parti Antalya Milletvekili adayı Sena Nur Çelik, medyadan en çok destek ulusal bazda yayın yapan aynı zamanda babası Mustafa Çelik'in de yönetim kurulu üyeliğini yaptığı Kanal 7'nin hemen hemen tüm ana haber bültenlerinde muhakkak bir haberi oluyor. Sena Nur Çelik, böylelikle sık sık televizyona çıkarakta Alanya'nın ismini duyurmuş oluyor. 

İŞTE KANAL 7'NİN HABERİ

Kanal 7'nin haberine göre 7 Haziran seçimlerinin en genç adaylarından Antalya'dan yarışa giren genç avukat AK Partili Sena Nur Çelik, memleketi Alanya'da seçim çalışmasını sürdürdü. Yüksek temposu ve pozitif enerjisiyle seçmenin ilgi odağı oldu. Başarılı avukatlık kariyerine milletvekilliğini de eklemeye hazırlanan AK Parti'nin 5. sıra Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, en sevdiği duraklardan biri memleketinde hemşehrileriyle bir araya geldi.
'BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM'
Memleketinde heyecanlı olduğu gözlenen Sena Nur Çelik, ''Ben burayı çok seviyorum her anlamda. Burası için çalışma fırsatı yakaladığım için gerçekten çok büyük bir mutluluk duyuyorum. Gerçekten hiç yorulmadım. İnsanların gözündeki umudu sevgiyi görünce o kadar motive oluyoruz ki, durmak yok, yola devam.'' ifadelerini kullandı.
GENÇLERE BÜYÜK MÜJDE!
Projelerinde öncelikli gençlerin olduğu bilinen Çelik, ''Üniversiteler ile ilgili daha yüksek standarta kavuşması için özel olarak çalışmak istiyorum. Özellikle öğrenci birlikleriyle alakalı çalışma yapmak istiyorum. Çünkü gençlerin ders dışındaki vakitlerini iyi kullanmaları için çok önemli'' dedi.