Haber - Burak ÖZTUNÇ

Alanya’daki başarılı çalışmaları ile tüm Türkiye’de adını duyurmayı başaran yazar ve besteci Mehmet Elçi, uzun süredir üzerinde çalıştığı bir proje olan Telif Media’nın stüdyosunu dün açtı.

Telif Yapım stüdyoları Alanya’da bir ilk olurken, açılışa çok sayıda davetli katıldı. Yapılan açılışta Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Av İsmail Yıldız, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu, ALKOD Başkanı Ömer Göker, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Orient Medya Sahibi Yusuf Benl,  Öksel Yapım Sahibi Mustafa Öksel, Oyuncular Serdar Noyan, Fahri Doymaz, Ayfer Uğurluoğlu, Beren Şenli, Velittin Sevinç, Ali Dalabasmaz, Alanya Motorcular Birliği Başkanı Uğur Uzun ve Özel Alanya Yaşam Hastanesi Müdiresi Nurtaç Arı ile Dr.Ali Öz, Makbule Ata, Meryem Taner ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Mehmet Elçi, “Alanya ekonomisine bir bacasız sanayi daha eklemek tek hedefimiz. Türk film sektörünün önemli platolarını Alanya’ya kazandırmak üzere yola çıktık. Yakında yeni müjdeler ve projelerle huzurlarınızda olmak dileğiyle bir kez daha teşekkürler Alanya.” dedi.