Alanya Dinek Mahallesi Yat Limanı Karşısındaki Club Marina, önceki akşam görkemli bir düğüne ev sahipliği yaptı. Uzman Elektronik sahibi Osman ve eşi Mutlu Özçelik’ın kızı Yağmur Özçelik, Gökçe Kırtasiyesi sahibi Yılmaz ile eşi Hatice Gökçe’nin oğlu Erdinç, gerçekleşen düğün töreni ile bir ömür boyu sürecek mutluluğa evet diyerek dünyevine girdi.

Özçelik ve Gökçe ailelerini bir araya getiren ALTSO Başkanı ve Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın başkanı Nuri Demir’in ekibi ile geldiği düğüne çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Düğünlerin tanıdık siması haline gelen, renkli kişiliğiyle sevilen Alanya Belediyesi personeli Eyüp Türktaş genç çiftin nikahını kıydı. Şahitler eşliğinde devam edilen nikâh merasimi esnasında heyecanları gözlerinden okunan Yağmur ve Erdinç çifti mutluluğa 'Evet' dedi.

Genç çift ilk dansını yaparak davetlilerden alkış aldı.Çiçeği burnundaki genç çiftin düğününde gençlerin arkadaşlarıyla yakın dostları bir an olsun pisti boş bırakmayarak, eğlenceli bir akşam geçirdiler. 

Gazete Alanya olarak bizde yeni çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.