Alanya Oba Olive Garden, önceki akşam görkemli bir düğüne ev sahipliği yaptı. Gazipaşa eski tapu müdürü, şuan ise Kütahya Gediz tapu müdürlüğüne atanan Zafer Çapur ile Tülay Çapur’ın güzeller güzeli kızı Belinda Çapur, Yüksel ve Erol Çoner çiftinin oğulları Doç. Dr. Ali Çoner, Olive Garden'da gerçekleşen muhteşem bir düğün töreni ile bir ömür boyu sürecek mutluluğa evet diyerek dünyevine girdi.

Gelinin mali müşavir, damadın ise Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı başkanı olması sebebiyle mali müşavir ve tıp camiasını bir araya getiren görkemli düğüne çok sayıda seçkin davetli katıldı. Düğünlerin vazgeçilmezi haline gelen, kendine has üslubu, renkli kişiliğiyle sevilen Ali Yenialp genç çiftin nikahını kıydı.

Şahitlerin eşliğinde devam edilen nikâh merasimi esnasında heyecanları gözlerinden okunan Belinda ve Doç. Dr. Ali çifti mutluluğa 'Evet' dedi. Genç çiftin dansı düğüne katılan davetlileri büyüledi. Çiçeği burnundaki genç çiftin düğününde gençlerin arkadaşlarıyla yakın dostları bir an olsun pisti boş bırakmayarak, eğlenceli bir akşam geçirdiler.

Gazete Alanya olarak biz de yeni çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.