Çocukluklarından beri birbirlerine âşık olan çift birlikte olmak için çok çetin mücadele verdi. Birbirlerine olan aşkları, sevgileri herkesin dilinde olan Suna ve Muhammet çifti kendilerine Leyla ile Mecnun gibi olduklarını dile getirerek “Nihayet beklemenin mücadelelerinin meyvesini evlilikle aldık” dediler.

Gelini geleneksel olarak hamama mehteranla götürüp daha sonra tekrar mehteranla alındığı düğünde, Alanya sokakları ve caddeleri muhteşem gelin almayı hayranlıkla ve keyifle izledi.

Gazipaşa Mehteran Takımı yaptığı gösteride balkonlardan, dükkânlardan araçlardan, cep telefonlarına kayıt yapmaya çalışan vatandaşlar alkışlarla gelin ve damada destek oldular. Gelin ve damadın mutlulukları gözlerinden okundu. Derya ve Ali Goncuk çiftinin kızları Suna, Deniz ve Yaşar’ın oğlu Muhammet Kaçık ailesinin biricik evlatlarının düğünü Hotel Pera önünde coşkuyla gerçekleşti.

Gelin ve damat, düğün yerine tahtla alkışlar içinde omuzlarda geldi. Çok sayıda misafirlerin katıldığı düğünde oyunlar oynandı, şarkılar söylendi. Geç saatlere kadar süren düğünde, aileler misafirlerine “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz” dediler. Düğün, çiftin misafirler ve ailelerle hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.