Bu kapsam da LÖSEV hasta çocuklara maddi manevi desteklerin yanı sıra moral motivasyon desteklerini de unutmuyor. Bu hafta Antalya’da LÖSEV’e kayıtlı lösemili- kanserli çocuklar ve gençlerprofesyonel hobileri bisiklet sporu olan Antalyalı iş insanları ile buluştu. Nashira Bisiklet Kulübü ve Velotalya Bisiklet Topluluğu üyeleri ile sağlıklı yaşam ve sağlıklı beslenme ile bisiklet sporunun önemine dikkat çekenetkinlik Nashira Park’ta, Coffee tainer ev sahipliğinde gerçekleşti. Kahvaltı ile başlayan etkinlikte ilk olarak LÖSEV sunumu yapıldı.

Ardından üyelerden Çağatay Bengi tarafından bisiklet ve güvenli sürüş sunumu, Avrupa Gençler Pist şampiyonu Recep Ünalan ile “Asla Vazgeçme” sunumu, Dr. Mehmet Refik Sezgin Sağlıklı beslenme sunumları yapıldı. Sunumların sonunda bisikletçiler ve çocuklar bir süre sohbet ettikten sonra bisiklet sürüşü denemeleri ve bisikletle gezintilerle etkinlik tamamlandı. Toplu fotoğraf çekiminin ardından etkinlik katılımcıları çocuklarla vedalaşarak LÖSEV’e destek sözü verdiler. Etkinlikte Kurban Bayramı çalışmaları içinde olduklarını paylaşan LÖSEV Yetkilileri hastalara yıl boyunca iletilen et ürünleri için Kurban Bayramının çok önemli olduğunu ifade ettiler.

LÖSEV’e yapılan vekâleten kurban bağışları bu gün LÖSEV’e kayıtlı 40 bine yakın çocuk- yetişkin onko hastası ve ailelerine ulaştığını ve kesimlerin Diyanet İşleri Başkanlığı’nın onay ve esasları doğrultusunda Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki sağlıklı et kombinalarında, din görevlileri, noter ve veteriner hekim eşliğinde yapıldığını ifade ettiler. Vekaleten bayramın 3 günü boyunca kesilen kurbanlar LÖSEV tarafından  yıl boyunca lösemili çocuklara can oluyor, hayata bağlıyor.

Bu sene LÖSEV tarafından 1040 TL olarak belirlenen vekâleten kurban bağışlarınızı tüm banka şubelerinden “LÖSEV” diyerek, bankaların bağış ekranlarından, 9 il de bulunan LÖSEV Ofislerinden, www.losev.org.tr internet adresinden yapabilirsiniz. LÖSEV, hayırsever halkımızı vekâleten kurban bağışı ve bayram bağışları ile hayat kurtarmaya davet ediyor.