8 Mart Dünya Kadınlar Günü her yerde farklı etkinliklerle kutlanırken, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Hizmet Birimi Temizlik İşleri ekibinde çalışanları ziyaret etti. Temizlik ekibinde çalışan kadınları bulundukları çalışma alanında Temizlik Ekibi sorumlusu Fatih Karaçolak’la birlikte ziyaret eden Güney, birer buket çiçek vererek 8 Mart Kadınlar Gününü kutladı. Oldukça mutlu olan çalışan kadılar bu jestinden dolayı Güney’e teşekkür etti.

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “ Bugün Dünya Kadınlar Günü, kadınlarımız her alanda erkeklerle birlikte çalışma hayatına katkıda bulunmasının yanında ev işleri ve çocuk büyütme konusunda da büyük özveri göstererek kutsal bir görevi yerine getirmekteler. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu nedenle biz de saha alın teriyle birçok kişiden daha zor işte çalışan kadınlarımızı ziyaret ederek 8 Mart Kadınlar Gününü kutlamak istedik. “ dedi. 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, törene katılan kadınlara karanfil dağıtarak kadınların bu özel gününü kutladı. Törenin ardından Başkan Yücel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında saat 14.00’da Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan ‘Alanya Belediyesi Dünya Kadınlar Günü’ sergisinin açılışına bütün vatandaşları davet etti.