Alanyaspor maçının hakemi belli oldu Alanyaspor maçının hakemi belli oldu

Turnuvada ikinciliği Osmaniye Özden Huzurevi, üçüncülüğü Erzincan 100. Yıl Atatürk Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi (HYBRM), dördüncülüğü ise Samsun Bafra 75. Yıl Huzurevi elde etti. Huzurevi sakinlerinin daha sağlıklı ve aktif yaşlanması için düzenlenen turnuvada dereceye giren takımlar, Alanya'da tekne turu ve mağara gezisi gibi etkinliklere de katıldı.

Turnuvayla ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, huzurevi sakinlerinin aktif ve sağlıklı yaşlanması için bocce sporunun yaygınlaştırıldığını belirtti. Samsun Bafra 75. Yıl Huzurevi Bocce Takım Kaptanı 76 yaşındaki Şahin Dursun ise turnuvada dördüncü oldukları için Alanya'da tatile geldiklerini ve bu imkandan dolayı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na teşekkür etti.

Turnuvayı birinci olarak tamamlayan Aksaray Kadir Üçyıldız Huzurevi Bocce Takım Kaptanı 70 yaşındaki Mehmet Böle de mutluluğunu dile getirdi. Alanya Sosyal Hizmetler Müdürü Ahmet Çelik ise turnuvaya sponsor olan Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'ne (ALTİD) teşekkür etti.