• DOLAR 32,39 %0.20
  • EURO 35,08 %-0.09
  • ALTIN 2.325,90 %0.24
  • BİST100 9.142 %0.69
  • BITCOIN 69.250 %-2.63
  • ETHERIUM 3.519 %-1.98
22°

Bakım Haberleri

bakım haberleri ve güncel bakım gelişmeleri, bakım ile ilgili tüm video, bakım fotoğrafları ve bakım haberleri Alanya Haber - Son Dakika Alanya Haberleri - Gazete Alanya sitemizde


Alanya

Norveçli Fari Larsen, Alanya'da kurduğu ARGA Hayvan Koruma Merkezi ile 9 yıldır yüzlerce hayvanın hayatına dokunuyor. Merkezde beslenen, tedavi edilen...

Alanya

Alanya Belediyesi ekipleri; Dere, Mahmutseydi, Tepe, Kocaoğlanlı ve Türktaş Mahallelerinde bakım onarım çalışması gerçekleştirdi.

Alanya

Demirtaş bölgesindeki 4 mahallenin grup yoluna bakım onarım yapıldı.

Alanya

Alanya’nın farklı mahallelerinde yollara bakım ve alt yapı çalışmaları devam ediyor.

Alanya

Büyükşehir ekipleri Alanya’nın farklı mahallelerinde yol bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Alanya

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın farklı mahallelerinde bozulan yollara bakım onarım, heyelan olan yerlerde de güçlendirme çalışması yapıyor.

Sağlık

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı Evde Bakım Ünitesi’nde bin 791 aktif hastaya hizmet veriliyor.

Alanya

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahalle yollarında bakım onarım ve temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir ekipleri Alanya’da bozulan yollarda bakım onarım yapıyor.

Alanya

Alanya Belediyesi, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçedeki ağaçların bakım, budama gübreleme, ilaçlama ve yeşil alan artırımı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Alanya

Alanya Belediyesi ekipleri, şehrin dört bir yanını yeşillendirmeye devam ederken bir yandan da Alanya’da bulunan ağaçların bakım işlerini sürdürüyor.

Alanya

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde, Alanya Belediyesi Demirtaş Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, 26 okuldan 1512 öğrenciyi...

Alanya

Alanya’da bulunan doğa mirası niteliğindeki anıtsal nitelikli, yaşlı ve koruma değeri yüksek ağaçların bakım ve rehabilitasyon çalışmaları devam ediyor.