• DOLAR 32,48 %-0.01
  • EURO 34,85 %0.15
  • ALTIN 2.478,24 %0.65
  • BİST100 9.530 %0.00
  • BITCOIN 61.993 %-2.22
  • ETHERIUM 3.065 %-0.18
18°

Türk Haberleri

Türk haberleri ve güncel Türk gelişmeleri, Türk ile ilgili tüm video, Türk fotoğrafları ve Türk haberleri Alanya Haber - Son Dakika Alanya Haberleri - Gazete Alanya sitemizde


Alanya

Alanya'da yaşayan ve Türk vatandaşı olan yabancılar, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oylarını kullandı.

Siyaset

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Alanya'da partisinin ilçe teşkilatı ve seçim ofisinin açılışında yaptığı konuşmada, Antalya ve Alanya'da turist...

Alanya

Alanya'da yaşayan İsveçli fenomen Nicole Gheibi'nin Türk sevgilisinin ailesiyle tanışma anısı, sosyal medyada gündem oldu.

Turizm

Türkiye'de ekonomik zorluklar nedeniyle tatil planları yapmak zorlaşırken, yurt dışından gelen tatilciler için Türkiye'nin cazip bir seçenek haline geldiği görülüyor.

Günün Haberleri

Uzay yolculuğunun başlamasından yaklaşık 1,5 saat sonra astronotlarla ilk iletişim sağlandı. İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın uzaydaki ilk sözü "İstikbal...

Teknoloji

Türkiye'nin ilk uzay yolcusu olan Alper Gezeravcı, saatler sonra yolculuğa çıkıyor. Gezeravcı'nın programı, yapacağı görev ve hayatı merak ediliyor.

Günün Haberleri

Türkiye genelinde yapılan araştırma, yüzde 56,8'in yılbaşı kutlamayacağını, kutlayanların çoğunun evde ve aile ile geçireceğini, hediyeleşme ve TV izlemenin popüler...

Bölge

İsminin Erhan Osman Kaylak olduğunu söyleyen ve "Allah'ın elçisiyim" diyen şahıs Türk askerine hakaret etti. Şahıs polisin operasyonuyla gözaltına alındı.

Turizm

Almanya'nın zincir marketi olan ve fiyatları konusunda ucuzluk marketi olarak gösterilen 'Lidl'ın kataloğunda yer alan Alanya tatilinin fiyatı, pes dedirtti.

Alanya

Alanya’da bir otobüs durağına asılan ve üzerinde Atatürk ile Türk bayrağı görselinin yer aldığı afişin yırtılması tepki çekti.

Alanya

Türk Eğitim-Sen Antalya 2 nolu şubesi, Alanya PTT önünde basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamaya katılanlar, ellerinde bulundurdukları mektupları Antalya'daki milletvekillerine göndererek...

Alanya

Alanya’da bir işyerinin önünde asılı olan Türk bayrağını indirip ayağı ile çiğnemesinin ardından bölgeden uzaklaşan kadın, polis tarafından gözaltına alındı.