Ancak ellerimiz açıkta kaldığı için soğuklardan korunmak adına eldiven kullanmak gerekir. Eldivenler işlevlerinin yanı sıra farklı model ve renklerinden dolayı da kış aylarında aksesuar olarak kullanılabilir. Deri, parmaklı, parmaksız, pamuklu gibi pek çok eldiven modeli vardır.

Kadın ve erkekler için üretilen farklı renk ve desende eldiven modellerinin yanı sıra unisex modeller de çok ilgi görür. Akıllı telefonların kullanımı daha rahat olduğu için genelde parmaksız eldivenler tercih sebebidir. Ancak bunun yanında normal eldiven modelleri de her yaştan kişi tarafından ilgi görmektedir.

UNİSEX ELDİVEN MODELLERİ

Farklı renk ve desenlere sahip eldiven modelleri sayesinde kıyafetlerinize uygun eldiven seçmeniz çok daha kolaydır. Renk seçeneklerinin yanı sıra farklı desenlerde de pek çok eldiven bulunur. Unisex modeller özellikle gençler tarafından daha çok tercih edilir. Parmaklı ve parmaksız modeller arasından tarzınıza uygun olanları kolay bir şekilde seçebilirsiniz. Parmaksız modeller elleri soğuktan çok korumasa da daha rahat kullanımı nedeni ile tercih edilebilir. https://www.kostebek.com.tr/eldiven sitesinden bilgi alabilirsiniz.