Özellikle de Finikede çiftçilikle uğraşan ailelerin kuşaklarını devam ettirmektedir. Dedeleri zamanında ilk olarak pamuk tarlaları çok daha yaygınmış. Ancak ilerleyen zaman diliminde Rodos Adasından gelen portakal fidanlarının ekimiyle narenciye başlamıştır. Hatta sadece portakalla da kalmayı limon, greyfurt ve mandalina gibi farklı türlerine de yer verilmiştir.

Firma portakal ve narenciye üretiminin yanında 30 yıl önceye dayanan nar üretimine de başlamıştır. Kısacası aklınıza gelebilecek birçok meyveye yer verilmektedir. Ancak en önemlisi de mevsimine uygun meyve tercihleri yapmak son derece önemlidir. Ürünlerin hepsi Finikede yetiştirilmektedir. Ayrıca sizlere kolay satış seçenekleri sunarak artık online üzerinden de hizmetlerini sunmaktadır. Bu sayede işlemleriniz çok daha kısa sürede gerçekleşerek ilerleme gösterebilirsiniz.

KIŞ AYLARININ DOSTU TAZE DALINDAN NARENCİYELER

Kış aylarında hastalıklar çok daha kolay nüfuz ediyor. Bu nedenle de meyve tüketimine çok dikkat edilmelidir. Özellikle de vitamin deposu olan narenciyelerle birlikte bağışıklık sisteminizi güçlendirebilirsiniz. Lime, portakala, greyfurt, mandalina gibi birçok farklı ürüne yer verilmektedir. Hatta avokado gibi kahvaltıların vazgeçilmezleri de yer alıyor. Kısacası site içerisinde hem sağlığınız hem de keyfiniz için çok fazla alternatif mevcuttur.

Ürünlerin her biri sağlık bakanlığı tarafından da test edilmiştir. Üretimlerinde insan sağlığını tehdit edecek gübreler ve ilaçlamalar kullanılmamıştır. Gönül rahatlığıyla tüketim sağlayabilirsiniz. Çocuklarınız için de oldukça rahat bir şekilde tüketimini sağlamanız mümkündür.

KATKISIZ MEYVE REÇELLERİ VE SULARI

Meyve satışlarının dışında mevsiminin taze meyvelerinden reçeller de yapılmaktadır. Nefis lezzetli ve kokulu reçelleriyle kahvaltılarınızı renklendirebilirsiniz. İçerisinde katkı maddesi olmadan, ev yapımı ürünlerle birlikte keyifli bir tüketim sağlamanız mümkündür. Aynı zamanda çocuklar için vazgeçilmez olan taze sıkma meyve suyu ürünlerine de yer vermektedir %100 meyve karışımı olup içerisinde herhangi bir koruyucu madde içermez. Sağlık standartlarına son derece önem verilerek sizlere hizmet kalitesi sunar. Üstelik oldukça ekonomik fiyatlarla birlikte ulaşım sağlayabilirsiniz.