ULAŞIM BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Yol çalışmalarını İlçenin bütün mahallelerinde devam ettiren Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karalar Mahallesi’nde asfalt serimi zor olan bölgelerde beton yol çalışmalarına başladı. Mahalle genelinde yaklaşık 800 m3 beton yol yapılacak. Devam eden beton yol çalışmalarını Salı günü sabah saatlerinde Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Mahalle Muhtarı Latif Oktay çalışmaları yerinde inceledi.

Vatandaşların ulaşım konforunu artırmak amacıyla asfalt serimi ve beton yol çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “ Bugün Karalar Mahallemizdeyiz. Karalar Mahalle Muhtarımız Latif Oktay ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılan beton yol çalışmalarını yerinde inceleyerek ekip arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik. Belediyemiz Beton Üretim Tesisinde üretime hızla devam ediyor, asfalt serimi yapılamayan zorlu yollara beton yol çalışması yaparak vatandaşlarımızın ulaşımını rahatlatıyoruz. Ulaşım bizim için çok önemli. İlçemizdeki vatandaşlarımızın konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlaması için yol çalışmalarına önem veriyoruz. Bütün mahallelerimizin yol sorununu sırayla çözmeye çalışıyoruz. Beton yollarımız Karalar Mahallemize hayırlı olsun.” dedi.

MAHALLE HALKIMIZ MUTLU

Yapılan çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Karalar Mahalle Muhtarı Latif Oktay, “Mahallemizde ulaşımı zorlu yollarımız vardı. Bu zorlu yollarımızda beton yol çalışması yapılıyor. Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz her zaman yanımızda. Çalışmalardan dolayı Sayın Belediye Başkanımıza, Başkan Yardımcılarımıza ve belediye ekiplerine şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.