Gazipaşa Belediyesi, 1. Gazipaşa Yağlı Güreşleri için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu yıl ilki düzenlenecek Gazipaşa Yağlı Güreşleri’nde Türkiye’nin dört bir yanından gelecek yaklaşık 600 pehlivan güreş severlere heyecan dolu anlar yaşatacak.

Komşu ilçede kaybolan Sedanur, 275 gündür kayıp Komşu ilçede kaybolan Sedanur, 275 gündür kayıp

ALTIN KEMERLİ BAŞPEHLİVANLAR GAZİPAŞA YAĞLI GÜREŞLERİ’NDE

Gazipaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Yağlı Güreşlerde Türkiye’nin ünlü başpehlivanları; Ali Gürbüz, Cengizhan Şimşek, İsmail Balaban, Turan Balaban, Yusuf Can Zeybek, İsmail Erkal, Orhan Okulu, Ali İhsan Batmaz ve Menderes Saltuk başta olmak üzere 40 başpehlivan er meydanında kol bağlayacak.  Gazipaşa Belediyesi Yağlı Güreşleri, 23 Nisan Pazar günü yapılacak. Gün boyu sürecek müsabakalar saat 10.00’da başlayacak.

BAŞKAN YILMAZ’DAN DAVET

1. Gazipaşa Yağlı Güreşleri’nde çok güzel müsabakalara ev sahipliği yapılacağını belirten Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz “Ata sporumuzu ve geleneklerimizi Gazipaşa’mızda yaşatmanın haklı gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl ilkini gerçekleştireceğimiz yağlı güreşlerimizi geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Türkiye’nin dört bir yanından güreşçilerin katılacağı kıran kırana geçecek müsabakalarla dolu 1. Gazipaşa Yağlı Güreşleri’ne tüm halkımızı bekliyoruz.” dedi.