Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz,  yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde Gazipaşalı üreticilerin istek ve önerilerini almak ve çözüm üretmek amacıyla, sık sık pazarcı esnafları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Göreve geldiğinden bu yana, başarılı çalışmalarıyla gündeme gelen Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 29 Nisan Cuma Günü, öğlen saatlerinde belediye fuar alanında kurulan yaş sebze ve meyve pazarı esnaflarını ziyaret etti. Başkan Yılmaz’a ziyaret sırasında, belediye başkan yardımcıları Serkan Özkurt ve Ahmet Kalaycı da eşlik etti.

Cuma pazarında vatandaşların ve pazarcı esnafının yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Yılmaz, pazarda bütün tezgâhları tek tek dolaşarak, alışverişe gelen vatandaşların ve pazarcı esnafının taleplerini dinledi ve herkesle bayramlaştı. Başkan Yılmaz, vatandaşlardan gelen talep ve istekleri not aldırarak, en kısa zamanda değerlendirilip işleme alınacağı bilgisini verdi.

PAZAR YERİ PROJESİNDEN BAHSEDİLDİ

Hem sebze hem meyve alışverişe gelen vatandaşların ve pazarcı esnafının taleplerini özveriyle dinleyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ, “Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde Belediye Başkan Yardımcılarımız Ahmet Kalaycı ve Serkan Özkurt ile birlikte pazarcı esnafımızı ziyarette bulunduk. Vatandaşlarımızla bayramlaştık. Esnafımıza bol bereketli kazançlar diledik.

Daha önceki konuşmalarımda da belirttiğim gibi, büyük bir Pazar yeri projemiz var. Şartlarımız tamamlandığında,  çok daha geniş bir pazar alanı oluşturup, bölgedeki ürünlerimizin verimliliğinin hem yerli halkımıza hem de yabancı uyruklu ziyaretçilerimize tanıtılması için çok daha müsait bir ortam sunmayı hedefliyoruz. ‘’ diyerek, yeni pazar alanı projesi hakkında da bilgiler verdi. Başkan Yılmaz’ın pazar ziyaretinden oldukça memnun olan esnaflar,  ziyareti için Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a teşekkür ettiler.