ETKİNLİKTE ANNELER DE UNUTULMADI

Gazipaşa’da 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla, 9 Mayıs Pazartesi günü saat 9.30’da farkındalık yürüyüşü yapıldı. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, İlçe Kaymakamı Orhan Altun, İlçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl, İlçe Jandarma Komutanı Ökkeş Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, okul müdürleri, esnaf, vatandaşlar ve çocukların katılımıyla Yeni mahalle Dört Yol Mevkii’nden başlayan Sevgi Yürüyüşü, Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına Çelenk sunulmasıyla devam etti.

Sevginin her engeli aşacağı mesajının verildiği etkinlikte, pankartlar açılıp alkışlar eşliğinde yürüyüş yapıldı.  Çelenk sunumunun ardından Gazipaşa Belediyesi ekipleri çocuklara meyve suyu ve kurabiye ikramı yaparken, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Anneler günü dolayısıyla etkinliğe katılan annelere Gazipaşa Belediyesi Bitki Üretim Tesisinde üretilen çiçeklerden hediye etti. Etkinliğe katılan aileler bu güzel farkındalık yürüyüşü ce hediye çiçekler için Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

“SEVGİNİN ENGEL TANIMADIĞINI BİLİYORUZ”

Yapılan sevgi yürüyüşünde Sevginin her türlü engeli aşabileceğini vurgulayan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz “10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla İlçe Kaymakamımız Orhan Altun, İlçe Emniyet Müdürümüz Kamil Cıngıl, İlçe Jandarma Komutanımız Ökkeş Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Gül, okul müdürlerimiz, esnafımız, vatandaşlarımız ve çocuklarımızla birlikte sevgi yürüyüşü yaptık. Sevginin engel tanımadığını biliyor, özel gereksinimli vatandaşlarımızın spordan sanata, edebiyattan siyasete, eğitimden çalışma hayatına kadar her alanda daha aktif rol almaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özel gereksinimli vatandaşlarımıza ve onlara her daim destek olan fedakâr ailelerine sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum.” İfadesini kullandı.