HABER - Hasan KAYA

Yaklaşık 15 gün önce Ankara’ya giden Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, burada Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ve Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Tuba Vural Çokal, İbrahim Aydın ve Kemal Çelik ile görüşmüştü. İlçe Başkanı Doğan, Gazipaşa'nın doğu mahallelerinin yaşadığı sulama suyu sıkıntısını dile getirerek, bu sorunu çözecek projeyi anlatıp destek istemişti.

DOĞAN DSİ YETKİLİLERİYLE BÖLGEDE İNCELEME YAPTI

Yaklaşık 2 yıldır Doğu bölgelerinin sulama suyu sorunu gidermek için uğraşan Ak Parti ilçe başkanı Ali Doğan dünde DSİ Bölge Müdürü Özhan Erdanışman, Müdür Yardımcıları, Etüt-Proje Mühendisleri ve Doğu mahalle muhtarları ile bir araya gelerek bölgede sulama suyu projesi güzergahında incelemelerde bulundu. Görüşmelerde Göçük Gölet Yeri Gökçeler Barajı Karadağ Pompajlı Sistem Projesi İnal Gölet Yeri ve Etüt Sondaj Alanı yerinde incelemelerde bulundu.

Halka verilen tüm sözlerin arkasında olduğu belirten Ak Parti İlçe başkanı Ali Doğan, “Çiftçilerimizi bir an önce su ile buluşturmak için gayretlerimiz ve ısrarlarımız devam ediyor. Bu işin sonuna kadar takipçisiyiz. Sonuç alıp suyu akıtmadan asla vazgeçmeyeceğiz” dedi. Doğan, bu konuda kendilerine destek olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’ye, Ak Parti MYK üyeleri Mustafa Köse ve Tuğba Vural Çokal’a, milletvekilleri Kemal Çelik’e, İbrahim Aydın’a, Atay Uslu’ya ve Sena Nur Çelik’e DSİ Bölge Müdürü Özhan Erdanışman’a, müdür yardımcılarına, Etüt-Proje mühendisleri ve diğer destek verenlere bir kez daha teşekkür etti.