Turist sayısı azalacak: Alanya'da uçak biletlerine zam geldi Turist sayısı azalacak: Alanya'da uçak biletlerine zam geldi

HABER- Muammer SOYLU

Alanya’nın yakından tanıdığı, ‘Kral’ lakaplı iş insanı Hasan Çavuşoğlu ‘Legend Big Kral’ isimli teknesi, okunan dualar eşliğinde geleneksel olarak her yıl yapılan kavurma pilav ikramıyla sezona merhaba diyerek kapılarını müşterilerine açtı. 

Turizmde deniz sektörünün öncüsü olmayı ilke edinen, üstün kaliteli, temiz ve sağlıklı turizm hizmeti sunan, ‘Legend Big Kral’ tekne sahibi Turizmci iş insanı Hasan Çavuşoğlu kendi sektöründe oldukça iddialı olduğunu ifade ederken ‘’Dünyanın her yerinden müşterimizi ‘Legend Big Kral' da ağırlıyoruz. Misafirlerimizin çoğunluğu yabancılardan oluşuyor. ‘Legend Big Kral'da yolculuk yapmak bir ayrıcalıktır. Ne kadar arz talep meselesi olsa da bizim için müşteri memnuniyeti en önemli konudur” dedi.

Öte yandan sezon açılış töreninde renkli kişiliğiyle bilinen, Hasan Çavuşoğlu’nu başta Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, meclis üyeleri, sevenleri ve dostları yalnız bırakmadı.