Parti binasında açıklamalarda bulunan Türkdoğan, "Geçtiğimiz hafta sonu Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin katılımlarıyla Ankara'da düzenlenen 'Kerkük Sevdalıları Buluşması'na MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy ve Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Göndoğdu ile ülkü ocaklarının genç kardeşlerimizle katılım gösterdik. Bu anlamda da milliyetçi, ülkücü hareketin lideri Bahçeli'nin Ankara'dan özellikle Kerkük, Musul gibi Misak-ı Milli sınırları içerisinde yer alan, bizim milli dava olarak, kırmızı çizgimiz olarak kabul ettiğimiz şehirlerimizle alakalı hassasiyeti ve duruşu milliyetçi, ülkücü hareketin duruşu olması anlamında dış Türklere, soydaşlarımıza güven verdi ve onların orada yalnız olmadığını hissettirdi. MHP hepinizin bildiği gibi 1 Kasım seçim sürecinden sonra yaşanan sıkıntılı dönemlerin ardından birileri tarafından bitti denilen MHP, Ankara'da 50 binin üzerinde katılımla ve en önemlisi de sayıların bana göre bir önemi yok, coşku ve heyecanlı bir kitleyle var olduğunu, dimdik ayakta olduğunu dosta düşmana bir kez daha göstermiş oldu. Bu anlamda bizler de o havayı orada teneffüs ettik ve MHP'nin büyüyerek, emin adımlarla iktidara yürüdüğünü Ankara'da gözlemlemek beni son derece mutlu etti" diye konuştu.

 ‘Teleferik açılışına herkesi bekliyorum’

Alanya’nın 37 yıllık hayalini gerçekleştiği, Alanya Belediyesi tarafından yapılan Alanya Teleferik Projesi’nin Genel Başkan Yardımcıları’nın da katılımıyla Çarşamba günü saat 15.00’da açılışı yapılacak. İlçe Başkanı Türkdoğan tüm Alanya halkını açılışa davet ederken, "Buradan tüm Alanya halkını yarın yapılacak olan, Alanya'mızın yeni simgesi olan, turizm ve tanıtıma önemli katkıları olacağına inandığımız teleferik açılışına davet etmek istiyorum. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel adına tüm Alanya halkını Damlataş-Güzelyaşlı Caddesi'nde teleferik istasyonu önünde yapılacak açılışa davet etmek istiyorum" diye konuştu.

‘Alanya’ya Adli Tıp Kurumu şart’

 Alanya'da Adli Tıp Kurumu olmadığı için otopsilerin yapılamadığını ve Adli Tıp Kurumu’nun yapılması gerektiğini de ifade eden Türkdoğan, "Hepimiz hakkın rahmetine bir gün kavuşacağız fakat Alanya'da eksikliğini hissettiğimiz bize de sıkıntılarını ve şikayetlerini belirten vatandaşlar oldu. Burada herhangi bir ölüm gerçekleştiğinde, vatandaşların ani ölümü ya da şüpheli ölümlerinde savcılık kararıyla otopsi işlemi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na cenazelerinin sevk edildiğini biliyoruz. Bazen günde 6-7 cenaze Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderiliyor. Orada otopsi işlemleri yapılıyor. Sadece illerde hizmet veren adli tıp kurumlarında 300 binin üzerinde nüfusa sahip özellikle turizmin başkenti dediğimiz, özellikle yaşlı yabancıların da yaşam sürdüğü, ani ölümlerin de gerçekleştiği şehirlerde mutlaka Adli Tıp Kurumu’nun da açılmasını istiyoruz. Buradan hükümet yetkililerine, özellikle Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na sesleniyorum. Vatandaşlarımızın aciliyetli istek ve ihtiyaçlarından birisi Alanya'ya bir adli tıp kurumu merkezi yapılması" dedi.