Alanya Belediyesi'nden 32 kilometrelik asfalt yatırımı
Alanya Belediyesi'nden 32 kilometrelik asfalt yatırımı
İçeriği Görüntüle

Antalya’nın Kepez ilçesinde yaşanan fırtına ve hortum felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı dileyen Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, Alanyalı üreticilere meteorolojik uyarılara karşı tedbirli olmaları çağrısında bulundu. Kepez’deki afette yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet dileyen Göktepe, “Antalya’mızın başı sağ olsun” dedi.

SERALARDA HAVALANDIRMALAR KAPATILMALI

Meteoroloji verilerine göre yağışların Alanya genelinde etkisini sürdüreceğini hatırlatan Göktepe; ani su baskını, fırtına ve hortum riskine dikkat çekti. Üreticilerin seralardaki havalandırmaları kapalı tutmalarını ve sera örtülerinin sağlamlığından emin olmalarını isteyen Göktepe, hazırlıkların eksiksiz tamamlanması gerektiğini vurguladı.

"CAN GÜVENLİĞİMİZ HER ŞEYDEN ÖNEMLİ"

Üreticilere bereketli bir sezon temennisinde bulunan Göktepe, sözlerini şöyle tamamladı:

"Allah hepimizi daha büyük afetlerden korusun. Can güvenliğimiz her şeyden daha önemli ve kıymetlidir. Biz hem şiddetli yağmur sırasında hem de sonrasında sera içerisinde işlemlerde bulunmamalıyız. Ani gelişebilecek bir fırtına veya hortum, Allah korusun, istenmeyen durumlara yol açabilir."