Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personelleriyle Cikcilli Düğün Salonu’nda toplantı gerçekleştirdi. 700 personelin katıldığı toplantıda Başkan Yücel’e, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sevda Çapa ve İnsan Kaynakları Müdürü Menderes Sivri eşlik etti. Başkan Yücel, “Bugün sizleri buraya sadece teşekkür etmek, sizlerle bir araya gelmek için davet ettim. Sağ olun, tatil boyunca çalışma azminizle yüzümüzü güldürdünüz.” dedi.

“1-1.5 MİLYON İNSANA HİZMET VERİYORUZ”

Akkaya çağrı yaptı: Alanya’da bu sorun acilen çözülmeli Akkaya çağrı yaptı: Alanya’da bu sorun acilen çözülmeli

“Siz Alanya’yı temiz tutunca, güzel tutunca, zabıtamız güvenli ve huzurlu tutunca, diğer birimlerimiz ulaşılabilir ve yaşanabilir tutunca Alanya’ya ilgi de artıyor” ifadelerini kullanan Başkan Yücel, “Alanya’da her dönem 1-1.5 milyon insana hizmet veriyoruz. Biz de sizlerin rahatı ve hizmet kalitesinin yükselmesi adına kadrolarımızı, teknolojimizi, altyapımızı artıyoruz. Devletimiz için memleketimiz için hep çalıştık, çalışacağız da” diye konuştu.

“HEPİNİZİ TAKDİR EDİYOR TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM”

“Ben bugün sizleri tebrik etmek için buraya geldim. Sizlere teşekkür etmek istedim” diyen Başkan Yücel, “Özverili bir çalışma gerçekleştirdiniz, Belediyemizin yüzünü kara çıkarmadınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Tebrik ediyorum. Sadece bir iş olarak değil, gönül bağı olarak da gösterdiğiniz çalışmalar için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Personele daha iyi çalışma şartları sunmak adına da araç filosundan ekipmanlara kadar imkanları geliştirdiklerini söyleyen Başkan Yücel, “Sorumlu şeflerimizle, müdürlerimizle sizler için daha ne yapabiliriz, çalışma şartlarınızı nasıl daha da iyileştirebiliriz diye sık sık görüşme yapıyoruz. Bayramda sizin göstermiş olduğunuz çaba sayesinde herkes tatilini güzelce yaptı, sizler kendi ailenizden, rahatınızdan feragat ettiniz. Bunun için de ayrıca teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.