Alanya İYİ Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan, Alanya’yı yöneten ve Cumhur İttifakının bir parçası olan, MHP’li Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve MHP İlçe Başkanı Türkdoğan'ı samimi olmaya davet etti. 

HER ŞEY NORMAL

Başkan Arıkan ‘’Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve MHP İlçe Başkanı Türkdoğan'ın da bulunduğu heyet, iskele limanda çökme yapan yerleri incelediler. Buraya kadar her şey normal, ancak açıklamalarında; "Yetkilileri göreve davet ediyorum, yetki verildiği takdirde sorumluluk almaya hazırız" diyerek açıklamada bulunmuşlar’’ dedi.

SİZE ENGEL OLAN MI VAR

İYİ Partili Başkan Arıkan, konuyu Alanya kamuoyuna samimi olarak açıklamalarını isteyerek “Ben de İYİ Parti İlçe Başkanı olarak Başkanlara soruyorum; yerel iktidar sizde, genel iktidar sizde seslendiğiniz yetkililer kimler? Bu konuda kamuoyunu bilgilendirir misiniz? Size engel olan bir kurum mu var, varsa hangisi açıklar mısınız? Yoksa Cumhur İttifakı olarak yönettiğiniz sistemde yetkililere seslenme metodunuz mu farklı?’’ diye konuştu.

BAHANE DEĞİL, ÇÖZÜM YOLLARI ARAYIN

“Ben şahsen İYİ Parti İlçe Başkanı olarak üzerime düşen bir şey varsa Alanya'mız için hazırım” diyen Arıkan ‘’CHP heyetinin de elini taşın altına koyacağından hiç şüphem yok, hatta kefilim. Netice itibariyle bu meseleye de bahanelerle değil, çözüm yollarıyla yaklaşmanızı öneriyorum’’ şeklinde sözlerini tamamladı.