Varol Tekstil'in destek ve katkılarıyla Bodrum Kat Hizmetleri Yöneticileri Derneği'nin (KAHDER) organize ettiği gece Bodrum Costa Maya Otel'in ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Housekeeping camiasını ve Ege'yi buluşturan geceye, HOTED'in Kurucusu, Onursal Başkanı, Başdanışmanı ve Housekeeping Eğitmeni Hakan Halit Yeni, Varol Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Varol, Varol Tekstil Genel Müdürü Oktay Özsoy ve ekibi, Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği, Teknik Müdürler Derneği, Alanya, Fethiye, Marmaris, Kuşadası housekeeping dernekleri ve üyeleri, Özak İnsan Kaynakları Yönetim Kurulu Başkanı Yaşa Özak ve Bodrum KAHDER üyeleri tam kadro katıldılar.

TUNCA KATKI SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Gecenin açılış konuşmasını yapan KAHDER Başkanı Zeliha Tunca, “Şehir içi ve şehir dışından davetimize tüm nezaketleriyle icabet eden çok kıymetli meslektaşlarımıza, camiamızın, housekeeping derneklerimizin bir araya gelmesinde ve çıtasının yükseltilmesi yönünde büyük çabalar gösteren, bizlere her daim öncülük edip, destek veren, onur konuğumuz Onursal Başkanımız, Başdanışmanımız Hakan Halit Yeni'ye, Varol Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Varol ve değerli ekibine, yanımızda yer alıp, derneklerimize desteklerini esirgemeyen, katılan, katkı sağlayan herkese yönetim kurulumuz ve kuruluşumuz KAHDER üyeleri adına sonsuz teşekkür eder, şükranlarımı sunarım" dedi.

"EMEKÇİLERİNİZE SAHİP ÇIKIN"

Geceye konuşmacı ve onur konuğu olarak katılan Hakan Halit Yeni de, “KAHDER Başkanımız Zeliha Tunca ve yönetimine, gecenin ana sponsoru Varol Tekstil ailesine bu muhteşem organizasyon için en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum" diyen Yeni, konuşmasına şöyle devam etti:

"Geri dönüşüm turizminin yegâne teminatları, ülke turizmimizin medarı iftiharları, ve gurur kaynakları, sağlıklı yaşamın korunmasındaki büyük kahramanlar, housekeeping mesleğinin yarınları adına yapmış olduğunuz çalışmalarınızla, çabalarınızla, başarılarınızla, camiamıza ve Türk turizmine büyük katkı sağladığınız kesin. Bu camiaya naçizane emek vermiş, gönül vermiş, zaman harcamış biri olarak, ülkemiz turizmi ve housekeeping mesleğinin sürdürülebilirliği ve göstermiş olduğunuz üstün gayretlerinizden dolayı, sizlerle gurur duyuyorum. Değerli başkanlarımız başta olmak üzere, bu mesleği, meslek olarak görüp, emek veren, çaba gösteren, hangi şehirde olursa olsun mesleğimizin kuruluşlarına sahip çıkan tüm samimi meslektaşlarımıza canı gönülden, en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Biz ülkemizin dört bir yanındaki meslektaşlarımızla ve housekeeping derneklerimizle büyük bir aileyiz. Federasyon çalışmalarımızın da sonuna yaklaştık. Ege'nin incisi Bodrum'dan tüm kıymetli işverenlerimize bir kez daha çağrıda bulunuyorum. Emekçilerinize sahip çıkın. Böyle giderse, Herşey Dahil (HD) Sistemi yerine kendi temizliğini ve yatağını kendin yap, tabağını kendin topla, yemeğini kendin yap, sistemine geçeceksiniz. Lojmanlarınızın kapasitesini artırın. Balık istifi gibi bir odaya 5-6 kişi tıkmaktan vazgeçin. Maaş politikalarınızı gözden geçirin. 6 ay kıskacından çıkın. Emekçilerinizin yasal haklarını tam olarak verin. Aksi halde kan kaybetmeye devam edeceğiz. Yabancı uyruklularla ve sağdan soldan toplama elemanla sürdürülebilir bir turizmden bahsetmemiz mümkün değil"

Alanya'da Alman turist artışı bekleniyor Alanya'da Alman turist artışı bekleniyor

ANFAŞ FUARI'NI HATIRLATTI

Yeni "Ayrıca 16-19 Ocak tarihleri arasında housekeeping camiasının buluşma noktası olarak gördüğümüz Antalya Anfaş Otel Ekipmanları Fuarı'nda, çok önemli çok kıymetli, her biri kendi alanının en iyileri ve sektörün tanınmış simalarından oluşan panelistlerimizle bir kez daha bir araya gelmeye hazırlanıyoruz" ifadelerini kullandı. Gündüz toplantılarla başlayıp, akşam yemek ve eğlenceyle devam eden ve Bodrum prensi Tolga Sezin’in sahne aldığı gecenin sonunda Yeni ve Varol'a teşekkür plaketi takdim edildi.