Böcek, 5 yıl boyunca kimseyi ötekileştirmeden ve parti gözetmeden tüm belediyelere eşit hizmet ettiğini söyledi. Alanya'ya yapılan yatırımları anlatan Böcek, Antalya'nın Türkiye'nin en ucuz ve sağlıklı suyunu kullandığını, Türkiye'nin en ucuz halk ekmeğini vatandaşın sofrasına ulaştırdıklarını belirtti.

“ALANYA GERÇEĞİ BİLİYOR”

Seçimi kaybeden Yücel, Devlet Bahçeli’ye koştu Seçimi kaybeden Yücel, Devlet Bahçeli’ye koştu

Acı gerçekler üzerine konuşan Böcek, "Karşımıza şimdi geçip gerçek belediyecilik diyenlere hep birlikte gerçekler ortada demek için Alanya'da bir aradayız. Biz gerçeğin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Alanya gerçeğin ne olduğunu çok iyi biliyor. Kent yoksulluğu, emeklilerimizin çaresizliği, gençlerin umutsuzluğu, kadınların mağduriyeti ve tüm ekonomik krizler. İşte acı gerçekler bunlar. Ama biz bugüne kadar ne yaptıysak daha fazlasını yapmak üzere çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

“NEYİN NE OLDUĞUNU GÖRECEKLER”

Böcek, Alanyalıların neyin ne olduğunu çok iyi bildiğini ve 22 yıldır her seçimde Antalya Alanya otobanını yapacağız diye kandıranlara, Alanyalıları yoksulluğa itenlere, tarımı bitirenlere, emeklileri ağlatanlara, yiğidi kuru soğana muhtaç edenlere, özgürlükleri kısıtlayanlara, milli bayramları kutlamayıp, Cumhuriyeti yok sayanlara, Atatürk'ün adını bile anamayanlara neyin ne olduğunu göstermeye hazır olduğunu söyledi.

“1 NİSAN'DA GÜNEŞ DOĞACAK”

Alanya’da vatandaşlara söz veren Böcek, " 4.5 TL olan Türkiye'nin en ucuz halk ekmeğini vatandaşımızın sofrasına ulaştırıyoruz. Bu dönemde, en kısa sürede Alanya'mıza da halk ekmek gelecek. 1 Nisan sabahında yepyeni bir güneş doğacak. Azimle gururla 5 yıl daha olacak. Yine söz Muhittin Böcek sözü. Ant olsun ki herkesin başkanı olmaktan bir an bile vazgeçmeyeceğim" dedi. Mitingde CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Antalya Milletvekilleri ve CHP Alanya İlçe Başkanı Osman Tarık Özçelik de birer konuşma yaptı.