Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ile Alanya'nın tanıtımı için yoğun bir çalışma yürüten Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, Alanya'nın sadece tesislerden ibaret olmadığını, yaşamla iç içe bir destinasyon olduğunu vurguladı.

Sili, Alanya'nın Akdeniz'de turizme ilk başlayan bölge olduğunu ve turizm altyapısı ve yatak kapasitesi ile önemini koruduğunu söyledi. Alanya'nın diğer destinasyonlardan ayrıştığını da belirten Sili, Alanya'nın yaşamla iç içe bir destinasyon olduğunu ve çok kolay ulaşılabilen doğal güzellikleri, sportif olanakları, kültürel varlıkları ve müzeleri ile her türlü talebe cevap verebilen bir yapısının olduğunu ifade etti.

Alanya'nın iddialı kuyumcusu Tekinoğlu, İstanbul Jewelry Show'da! Alanya'nın iddialı kuyumcusu Tekinoğlu, İstanbul Jewelry Show'da!

Sili ayrıca, Alanya'nın tanıtımı için ALTAV tarafından fuarlar ve sosyal medya platformları aracılığıyla etkin çalışmalar yürütüldüğünü ve Alanya'nın tanıtım işini birçok destinasyona göre daha profesyonel ve sürekli olacak şekilde gerçekleştirdiğini sözlerine ekledi.