AMCAMI EVİNDEN KOVDU

Korona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan iş yerlerinin ardından işsiz kalan bir amcanın yaşadıkları Alanya’da tepki topladı. Evden kovulan yaşlı adamın yeğeni M.T, yapılanların pandemi döneminde yasal olmadığı vicdana sığmadığı ve suç olduğunu belirterek gelişmelere karşı çıktı.

HANGİ VİCDANA SIĞAR

M. T., amcası olduğunu söylediği ve 1500 TL’lik kira borcu yüzünden eşyalarına el koyarak evden çıkaran Alanya Ak Parti İlçe teşkilatında belediye meclis üyesi adayı olan şahsa tepki gösterdi.  M. T. yaşananları ise şu şekilde aktardı: “Ev sahibinin oğlu ile görüştüm. 350 TL ev kirası olan öz amcamı 1500 TL borcu var diye çıkarmışlar. Amcam işsiz kaldı, bu pandemi döneminde yaptığınız suç. Buzdolabı, TV ve halılarını da vermeyerek ev eşyalarına el koyup evden atmak hangi vicdana sığar. Birde evden çıkarma bahanesi olarak “Tanıdığa vericez diyip” depoda yaşamaya zorluyorlar. Bu tarz kişilerin vicdani yönden siyasetin ne kadar pis bir şey olduğunun göstergesi. İnanıyorum ki AKP Alanya İlçe Teşkilatı bu kişileri kendi çevresinden uzaklaştırır.”

GÖZLER ALANYA AK PARTİDE

350 TL ev kirası borcu olduğu halde, ‘1500 TL borcu var evimden çıkın’ diye kiracısına baskı yaparak evini zorla boşaltan, Ak Parti Alanya belediye meclis üyesi adayının bu olayı Alanya gündemine bomba gibi düştü. Ak Parti ilçe teşkilatının konu ile ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.