Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Rüştü Vural ve beraberindeki heyet, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir’i ziyaret ederek bölgedeki yatırım eksikliklerini sert bir dille eleştirdi. Ziyaretin ana gündemini ise ASAT kaynaklı su kesintileri oluşturdu.

Vural, yangın riski gerekçesiyle uygulanan elektrik kesintilerinin kırsal mahallelerde günlerce süren susuzluğa yol açtığını belirterek, “Elektrik kesildiğinde devreye girmesi gereken jeneratörler yok veya yetersiz. ASAT hizmeti aksatıyor, vatandaşımız 2-3 gün susuz kalıyor” diyerek tepkisini dile getirdi.

Sanayi Sitesi'nde aşure buluşması: Başkan Özçelik, esnafla bir araya geldi
Sanayi Sitesi'nde aşure buluşması: Başkan Özçelik, esnafla bir araya geldi
İçeriği Görüntüle

Başkan Vekili Büşra Özdemir’e iletilen talepler doğrultusunda, ASAT yetkilileriyle de masaya oturuldu. Görüşmelerde yeni su kaynaklarının bulunması ve mevcut altyapının güçlendirilmesi için acil eylem planı istendi. Vural, ASAT’ın yatırım programını hızlandırmasını ve Alanya’daki muhtarlarla kapsamlı bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirilmesini talep ettiklerini ifade etti.