Alanya Belediyesi, Mavi Bayrak Programı’nın kriterleri, başvuru süreci ve çevre yönetimi uygulamalarının ele alınacağı online bilgilendirme toplantısını yarın saat 10.00’da, TÜRÇEV Antalya Koordinatörü Mustafa Ergiydiren’in katılımıyla gerçekleştirecek. Toplantıya katılmak isteyenler, Alanya Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ile iletişime geçebilecek.
Kentte kültür-sanat etkinlikleri de devam ediyor. “Tarihi Mekanlardan Yükselen Müzik Tınıları” konser serisi kapsamında Çağdaş Sesler Türk Müziği Topluluğu, 21 Kasım Cuma günü saat 19.30’da Tarihi Bedesten Çarşısı’nda ücretsiz konser verecek.
Alanya, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü öncesi anlamlı bir etkinliğe de ev sahipliği yapacak. “Fidanları Büyütüyoruz, Kadınları Yaşatıyoruz” etkinliği, 24 Kasım Pazartesi günü saat 11.00’de Asmaca Köyü’nde düzenlenecek. Etkinliğe katılmak isteyenler, eski Belediye Binası önünden saat 10.00’da hareket edecek. Her fidan, kadına yönelik şiddete karşı verilen mücadelenin simgesi olacak.




