Dünyanın en büyük beş mücevher fuarı arasında yer alan İstanbul Jewelry Show, 05-08 Ekim 2023 tarihleri arasında Elmas Kule sponsorluğunda, İstanbul Fuar Merkezi'nde başladı. Bu yıl 54’ncüsü düzenlenen ve dünyanın en büyük beş mücevher fuarından biri olan, Türkiye'nin tek ihtisas uluslararası mücevher fuarı İstanbul Jewelry Show’a Alanya’dan tanıdık ve kuyumculuk sektöründe söz sahibi Tekinoğlu Kuyumculuk’da katıldı.

Alanya'da 10 yıllık eşini ve 4 çocuğunu bırakıp aşkına koştu! Alanya'da 10 yıllık eşini ve 4 çocuğunu bırakıp aşkına koştu!

TEKİN: “EN GENİŞ YELPAZEYE SAHİBİZ”

Tekinoğlu Kuyumculuğun genç yöneticisi Hasan Tekin “Türkiye, Altın mücevher pazar büyüklüğü açısından Hindistan, Çin, ABD ve Rusya ile dünyanın en büyük beş pazarı arasında yer alıyor. Üretim merkezi olarak son teknolojiye sahip ve geniş ürün yelpazesinde üretim yapabilecek kapasitededir” dedi.

“YENİ TAKILARI ALANYA’YA GETİRDİK”

Pırlanta tektaş yüzük, pırlanta kolye, küpe, bileklik, gerdanlık, altın kolye ve yüzük gibi çeşitleriyle iddialı takıları Alanya’daki müşterilerine sunduklarını söyleyen Tekin ‘’Mücevher tasarımı ve kuyumculuk, günümüzde yeni modalarla birlikte değişen ve gelişen bir sektördür. Alanya’daki Müşterilerimize uygun fiyatlı ve yeni ürünlerimizi temin etmek adına İstanbul Jewelry Show fuarına katıldık. Geniş ürün yelpazesinde üretilen değerli takıları Alanya’ya getirdik. Yeni ürünlerimizi görmeleri için müşterilerimizi Tekinoğlu Kuyumculuğa bekliyoruz’’ şeklinde konuştu.