Yeni doğmuş! Alanya’da kanlı bebek cesedi

banner18

Alanya’da katı atık tesisinde yeni doğmuş erkek bebek cesedi bulundu.

banner94
Yeni doğmuş! Alanya’da kanlı bebek cesedi
10 Mayıs 2022 Salı 10:28

Olay dün gece saatlerinde Türkler Mahallesi'ndeki katı atık ve entegre tesisinde meydana geldi. Çalışanlar çöp ayrıştırması yaptığı esnada yeni doğmuş erkek bebek cesedi buldu. Çalışanlar durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

YENİ DOĞDUĞU BELİRLENDİ

Sağlık ekibinin kontrolünde, yeni doğduğunu belirledikleri kanlar içerisindeki erkek bebeğin hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, olay yerindeki çalışmalarının ardından çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye aldı. Bebeğin cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

banner77
banner134
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.