ÖZEL HABER – Gazete ALANYA

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in Mahmutlar Mahallesi’ne yeni dökülen asfaltın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı başına iş açtı. Vatandaşlar Belediye Başkanı Yücel'e isyan ederken, hep bir ağızdan birlik olmuşçasına ardı arkası kesilmeyen sitem mesajları ile tepkilerini dile getirdiler.

BÖYLE PAYLAŞMIŞTI

Başkan Yücel’in paylaşımında “Mahmutlar Mahallemizde Atatürk ve Barbaros caddelerini birbirine bağlayan Ahmet Yatmaz Caddesi'ni yeniledik. Asfalt serimini tamamladığımız ve estetik katarak modernleştirdiğimiz Caddemizi bugün itibariyle hizmete açıyoruz. Bölge halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun... Sırada Küves ve Recepli var” ifadelerine yer vermişti.

DOBRA DOBRA YAZDILAR

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in şahsına ait olan ve 53.872 kişinin takip ettiği, @ademmuratyucelresmi  ‘’Alanya Belediye Başkanı/ Mayor of Alanya’’ isimli sosyal medya hesabının altına vatandaşların yazdıkları dobra yorumlar parmak ısırttı.

Bundan 2 yıl önce yapılan en küçük eleştiri ve yorumlar karşısında Başkan Yücel’in kurmayları seferber olup, eleştiri yapanlar tek tek aranıp bulunarak yazılanlar kaldırtılıyordu. Başkan Yücel’den çekinen vatandaşlar ise fake hesaplardan gizli saklı dert yanıyordu. Gelinen noktada ise vatandaşlar hiç çekinmeden kendi isimleri adı altında ulu orta tepkilerini rahat bir şekilde dile getiriyor.

BİR GÜN YİNE YENİDEN SANDIK BAŞINA GİDİLECEK

Alanya’lı Özgür Özer isimli bir vatandaşın “Allah Büyük” şeklindeki paylaşımı Başkan Yücel’e adeta isyan bayrağı çektiğini göstermiş oldu.

Özer'in o paylaşımı şu şekilde: “Bir günde 50 veya 100 araba anca geçer oradan. Kestel orta yoldan 5 dakikada 100 tane araç geçiyor kardeşim orayq neden sıcak asfalt yapmıyorsun. Boş işler boşşş. Ama bu millet elbet bir gün yine yeniden sandık başına gidecek ALLAH BÜYÜK NOKTA”

“ADAMI OLANIN İŞİNİ YAPIYORSUN, TELEFONLA ULAŞAMADIK”           

Eyt Musa Aktaş isimli bir sosyal medya kullanıcısı ise , “Belediye başkanı Adem Murat Yücel sizleri de sevdiğimiz için fotoğraf çekip oraya buraya atmadık” diye yazdı. Devamında ise, “Hakedenin değil adamı olanın işini yapıyorsun. Size de telefonla ulaşamadık” şeklinde konuştu.

Eyt Musa Aktaş’ın o paylaşımı:

“Sayın başkanım her tarafı yaptın ama bizim mahalleye 6 yıldır bir kaldırımı yapamadınız. Senin çalışmalarını canı gönülden izliyoruz ama hak edenin değil adamı olanın işini yapıyorsun. Alanya’da Kızlar pınarı mahallesinde fatihler sokakta güneş apt önündeki kaldırım Alanya’mıza yakışmıyor. 3 yıldır mahalle muhtarımıza söylüyoruz fen işleri müdürümüz çavuşumuz geliyorlar ilk sırada diyorlar yapmadılar. Sizede telefonla ulaşamadık sizleri de sevdiğimiz için fotoğraf çekip oraya buraya atmadık”

BAŞKAN YÜCEL TİYE ALINDI: “KONUM AT BİLMEZLER”

Alanya’nın Konaklı Mahallesi’nden Mevlüt Kahraman’ın “Başkanım Konaklı mahallesine güzel bir iskele yakışır. İnsanların gezebileceği balık tutmak isteyenlerin balık tutacağı veya teknelerin yanaşabileceği bir yer neden olmasın” şeklindeki paylaşımı karşısında Mehmet Erden ise Belediye başkanı Adem Murat Yücel’i tiye alarak; “Konum at bilmezler Mevlüt kardeş’’ diye esprili yaklaşımla Başkan Yücel’e Konaklı’yı unuttuğunu hatırlattı.

DİĞER TEPKİ MESAJLARI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e yağmur gibi gelen tepki dolu eleştiri mesajlarından bazıları şu şekilde:

Hüseyin Çetinyürek; “İlâhi adalet. Yarın Milletvekili olacak ben demedim”

Hüseyin Çetinyürek; “Be Mübarek insanlar Kestel orta yol sanki dağ yolu burasıda sizin yaaa hiç yakışıyor mu? Arabalar giderken zelzele oluyor Adem Başkan Lütfen”

Mevlüt Yılmaz;  “Konaklı’ya 5 yıl da bir geliyorsunuz seçim zamanı”

Kerim Göksoy; “Ben tam Kestel sınırında oturuyorum, 6 yıldır aynı yol köstebek yuvası dağ bayır asfalt oldu ama ne hikmetse burası yapılmıyor”