Dün gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunu Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasının ardından Ak Parti seçim ofisi önünde toplanan kalabalığa hitap eden Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, ‘’Bir seçim biter bir seçim başlar. Alanya’ya hak ettiği hizmetleri ve destekleri bundan sonraki süreçte daha fazla alacak. Yarından itibaren tüm kademelerimizle 2024 yerel seçimleri için çalışmaya başlıyoruz’’ dedi.

KAPTANIMIZ ÇAVUŞOĞLU İLE DEVAM

Başkan Toklu, Recep Tayyip Erdoğan’ın 13. Cumhurbaşkanı olmasının ardından sevincini ‘’Rabbim birlik beraberliğimizi bozmasın. Nasıl ki Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye vizyonu Türkiye yüzyılı parolasıyla yeni bir başlangıç yapıyorsa bizde Alanya içinde Sayın Bakanımız Mevlut Çavuşoğlu kaptanlığına çalışmaya devam edeceğiz’’ şeklindeki açıklamasıyla ifade etti.

ALANYA’YA HAK ETTİĞİ HİZMETLERİ ALACAK

Büyük zaferin 109’uncu yılı Alanya’da kutlandı Büyük zaferin 109’uncu yılı Alanya’da kutlandı

"Bundan sonra Türkiye Yüzyılı misyonuyla yürümeye devam edeceğiz. Yolumuz tek, birliğimiz tam" diyen Toklu ‘’Alanya’ya hak ettiği hizmetleri ve destekleri bundan sonraki süreçte kazandırmaya devam edeceğiz. İnşallah sizlerle ve arkadaşlarımızla hep beraber emin adımlarla Alanya’nın geleceği için, Alanya’da yarınlar için sizlerle birlikte çalışmaya başlıyoruz.’’ şeklinde konuştu.