TCG Göksu Fırkateyni ve Sahil Güvenlik Botu ziyarete açılıyor TCG Göksu Fırkateyni ve Sahil Güvenlik Botu ziyarete açılıyor

ALTSO Başkanlığı sırasında Doğu Alanya yaylalarına çok sayıda hayat kurtaran iki ambulans tahsis eden Şahin’in, görevi bittiği halde söz verdiği üzere Batı Alanya yaylaları için de tam teşekküllü acil yardım ambulansını hizmete sunması CNN TÜRK Haber programında gündem oldu ve ulusal anlamda da ses getirdi.

Bilindiği üzere Şahin, 13 Doğu Alanya Yaylası’nın ardından Batı Alanya’nın 13 yaylasını da tam teşekküllü acil yardım ambulansına kavuşturmuştu. Bölgede hizmet vermeye başlayan ambulans sonrası Şahin’e çok sayıda muhtar ve vatandaştan destek ve teşekkür mesajı geldi. Mehmet Şahin tarafından hizmete sunulan acil yardım ambulansı ile Eğrigöl, Söbüçimen, Seyricek, Bayır, Çayboğazı, Emişbeleni, Toslak, Çakallar, Payallar, Avsallar, Karaboynuzlar, Türkler, Okurcalar ve diğer bölge yaylalarına sağlık hizmeti sunulacak. Ambulans, kış aylarında ise yine Güzelbağ Mahallesi’nde konuşlanacak ve Batı Alanya’nın uzak mahallelerine hizmet verecek.