HABER - Muammer SOYLU

Alanya’nın köklü Kahya ailesinin veliahdı, milliyetçi ve muhafazakar bir aile ferdi olan 34 yaşındaki Mustafa Kemal Kahya, geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Antalya Milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptığını duyurmuştu. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Disiplin Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Kahya, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde CHP Antalya Milletvekili aday adaylığından oldukça iddialı.

KAHYA PARTİ BİNASINDA AÇIKLAMA YAPACAK

Evli ve 2 çocuk babası aday adayı Kahya, son derece donanımlı olmasıyla Alanya’nın sürpriz CHP aday adayı olmuş durumda. 3 yüksekokul tamamlayan ve 3 yabancı dil bilen Mustafa Kemal Kahya, 28 Mart Salı günü saat 12.00’de yoğun bir kalabalık eşliğinde CHP Alanya İlçe Teşkilatı'nda basın açıklaması düzenleyecek.

SOSYAL MEDYADA DESTEK

Kahya’nın Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için yaptığı milletvekilliği aday adaylığının basına yansımasının ardından ailesi başta olmak üzere vatandaşlardan destek mesajları aldı.

İşte o mesajlardan bazıları: